+ 48 693 859 000
+ 48 531 363 187
biuro@manufaktura-gustus.pl

Skórka pomarańczowa w czekoladzie

Składniki:

skórka pomarańczowa kandyzowana (62%) [skórka pomarańczowa kandyzowana, cukier, substancja konserwująca: sorbinian potasu], czekolada (38%) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (z soi), E476; aromat]. Masa kakaowa w czekoladzie minimum 45%. Produkt może zawierać mleko, zboża zawierające gluten, orzeszki arachidowe i inne orzechy.

  • Wartość energetyczna 1678 kJ/399 kcal
  • Tłuszcz 8,2 g
  • W tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1 g
  • Węglowodany 70 g
  • W tym cukry 65 g
  • Białko 2,3 g
  • Sól 0,00 g